Dobrodošli u budućnost!
PlayStation® 4

Najbolje mesto za igru

PlayStation®4 je za igrače koji žele da krenu na neverovatna putovanja kroz sveobuhvatne nove svetove i budu deo duboko povezane gejming zajednice. Sa izvanrednom postavkom igara koje su već dostupne - i mnogima koje su upravo u razvoju - PS4 je najbolje mesto za igranje najpopularnijih hit igara kao i inovativnih alternativnih naslova.

Uživajte u dinamičnom, povezanom gejmingu, moćnoj grafici i brzini, inteligentnoj personalizaciji, duboko integrisanim društvenim mogućnostima, sa dodatkom inovativnih funkcija na dodatnom ekranu. Kombinujući nenadmašene sadržaje, sveobuhvatna igračka iskustva, sve vaše omiljene aplikacije za digitalnu zabavu i one koje su PlayStation ekskluzvne, PS4 sistem se fokusira na igrača.

Novi Bežični Dualshock®4

DualShock®4 kontroler donosi nove inovacije kako bi pružio potpunija iskustva, uključujući visoko osetljivi 6-dimenzionalni senzor kao i Touch-pad na gornjoj strani kontrolera, koji pruža potpuno nove načine za igranje i interakciju sa igrama.

S obzirom da Dualshock®4 koristi bežičnu komunikaciju, zaboravite na probleme sa kablovima. Novo Share dugme omogućava strimovanje videa i deljenje sadržaja jednim klikom.

Za iznajmlivanje, uslove i cene klikni na dugme